“Doživite san
prirode na svojoj
koži”

Sve je počelo baš kao san o tome kako spojiti vrhunsko znanje iz farmacije i beskrajne potencijale koje nam nudi priroda.

Danas je taj san stvarnost, a SAN prirodna kozmetika postaje sve popularnija i nalazi svoj put do sve većeg broja ljudi.

Nakon što smo se učvrstili na domaćem, hrvatskom tržištu polako otvaramo puteve i prema okolnim i daljim tržištima.

Baza nam je u Međimurju u Čakovcu gdje je proizvodnja i počela prije nekoliko desetljeća kada je mr.sc. Jagoda Ćerić mag.pharm. počela proizvoditi prve recepture za prodaju po međimurskim ljekarnama pazeći da zadovolji visoke kriterije struke, ali i da zadovolji svoju drugu ljubav, onu prema prirodi.

Holistički pristup
životu i zdravlju

Povezanost s prirodom je samoj srži SAN prirodne kozmetike, za nju nas veže velika ljubav, ali i znanje. Educiramo se i usavršavamo znanje iz farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ayurvede i aromaterapije kako bismo iz prirode izvukli ono najbolje što nam je o njoj poznato i ono što je najbolje za dobrobit našeg organizma i njegovog zdravlja.

Vjerujemo u međusobnu povezanost svega u prirodi i svih živih bića. Povezanost je i stvorila SAN prirodnu kozmetiku, ona je danas obiteljski posao.
Mr.sc. Jagoda Ćerić, mag.pharm. vodi Ljekarničku ustanovu HOMEOSAN i kroz nju brine o pacijentima, a dio radnog vremena provodi usavršavajući nove recepture SAN prirodne kozmetike.
Svakodnevno vođenje tvrtke i daljnji razvoj novih proizvoda preuzela je njena kći Jasna Ćerić, mag.nutr., univ.mag.pharm, koja je nakon završenog studija nutricionizma specijalizirala fitofarmaciju i fitoaromaterapiju.

Znamo da prava ljepota dolazi iznutra, ali i da je vanjski izgled samo odraz našeg unutarnjeg stanja. Stoga promoviramo holistički pristup životu i zdravlju, kroz kvalitetnu i cjelovitu prehranu, zdravi i balansirani način života te odgovoran odnos prema sebi i okolini, za svijet bez stresa i nasilja.

Odgovorno
poslovanje

Smatramo da je održivi razvoj jedini pravi način razvoja pa SAN prirodna kozmetika nije testirana na životinjama i odgovorno gospodarimo otpadom kako bismo pomogli sačuvati prirodu u svoj njenoj raznolikosti.
Vjerujemo da nam samo pošten i transparentan odnos prema suradnicima i partnerima može donijeti poslovni uspjeh, te osobno i profesionalno zadovoljstvo na dobrobit svih uključenih. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da smo u pravu.