Njega kože prirodnim uljima za masažu

Na pitanje njegujete li dovoljno svoju kožu nismo dobili zadovoljavajući odgovor pa ćemo preporučiti dobrobiti koja nudi masaža uljem.

Nije svejedno koja ćemo masažna ulja ili ulja za tijelo koristiti. Ona općenito hidratiraju i hrane našu kožu i stvaraju zaštitni sloj koji će štitit kožu od vanjskih utjecaja. Nasumičnom upotrebom ulja koja već imamo u svome domaćinstvu, poput maslinovog, suncokretovog ili kokosovog možemo nahraniti našu kožu. Dodavanjem sigurne količine eteričnih ulja stvorit ćemo njegov dodatni učinak. No, za ciljanu upotrebu i za baš našu vrste kože biramo ono najbolje i to u optimalnim omjerima. Točno to smo mi napravili u SAN SPA uljima za masažu i njegu kože.

Za to nismo otišli daleko od naše kuhinje. Ekstra djevičansko maslinovo ulje je jedno od naših omiljenih baznih ulja (a i ulja u kuhinji, naravno). Bogato je E vitaminom i ostalim prirodnim antioksidansima, zbog čega ima regenerativni utjecaj na tkiva i mogućnost kože da regulira prirodni sustav vlaženja. Oleinska masna kiselina omekšava i njeguje kožu i dobro utječe na njenu stimulaciju – napinje je i učvršćuje. Steroli imaju ljekoviti učinak, potiču zacjeljivanje kože te je maslinovo ulje idealno za osobe koje imaju problema sa suhom i prhutavom kožom.

Ništa bez maslinovog ili bademovog ulja

Ta svojstva maslinovog ulja objašnjavaju zašto se ono, uz ulje slatkog badema, nalazi u sva tri SAN SPA ulja. Dok u SAN SPA Intenzivnom ulju za obnovu izrazito suhe kože imamo ulje masline i ulje slatkog badema, u SAN SPA Senzualnom ulju za kožu sklonu strijama tu je i ulje pšeničnih klica (E vitamin), a u SAN SPA Njegujućem ulju za osjetljivu kožu (nezaobilazno za osjetljivu kožu) ulje konoplje. Ulje badema je pogodno za sve tipove kože, bogato linolnom kiselinom i sterolima.

Intenzivno ulje s uljem noćurka, uljem pasjeg trna, eteričnim uljem lavande i CO2 ekstraktom nevena je ulje za prvu pomoć (a i svaku daljnju) kada je koža došla do onog stanja kada ju počinjemo osjećati, ako razumijete što želimo reći. Ako ne razumijete, to znači da je toliko suha da boli, zateže i peče. To znači da nismo nikako pazili na nju, treba vam masaža uljem. Ovo ulje će pomoći da kožu vratimo u prvobitno stanje. Daljnjom redovnom njegom ćemo joj pomoći da takva i ostane.

Ulje divlje ruže, ulje pasjeg trna, CO2 ekstrakt nevena i eterična ulja slatke naranče i geranija su koktel pomoću kojih Senzualno ulje drži kožu uvijek mekom i baršunastom, te sprječava nastanak strija. Savršenoj je ulje za međusobnu masažu. Masiramo partnera, partner masira nas, koža je mekana, baršunasta i prekrasnog mirisa, tko zna što se sve može dogoditi nakon toga. (Mi znamo, a na vama je da otkrijete!)

Ulje konoplje je glavni sastojak svih naših proizvoda za osjetljivu kožu. Njegujuće ulje, poput svih ostalih proizvoda za osjetljivu kožu, ne sadrži eterična ulja, niti prirodne mirise koji, iako prirodni, mogu nadražiti izrazito osjetljivu kožu. Osim njih, ne sadrže niti ostale alergene, te su pogodni a njegu i najosjetljivije kože. Kakva je muka imati osjetljivu kožu, to znaju samo oni koju je imaju, kada je koža suha, iritirana, ispucala, a svaki konvencionalni proizvod samo pogoršava stanje. Stoga je SAN prirodna kozmetika s konopljom spas i za tu najzahtjevniju kožu.

I.P.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica