Njegujete li dovoljno kožu svoga tijela?

Poput kože našeg lica i koža našeg tijela treba potpunu i stalnu njegu kako bi ostala mekana, zdrava i kako bismo se u njoj osjećali ugodno bez obzira na našu dob.

Svo naše znanje o dobrobiti prirodnih sastojaka i njihovoj sinergiji prenosimo u sve proizvode SAN prirodne kozmetike pa tako i u proizvode za redovitu njegu tijela u SAN BODY CARE i SAN SPA linijama. Njihovom redovitom upotrebom održavat ćemo našu kožu zdravom i ugodno ćemo se u njoj osjećati. Ima tu proizvoda za izrazito suhu kožu, onih koji će njegovati osjetljivu kožu, mirisnih poslastica i onih koji će ostaviti kožu mekanom poput baršuna. Ustvari, koža je nakon njih toliko mekana i mirisna da ih želimo neprestano koristiti!

Razmazimo našu kožu

Naša koža treba našu pažnju i slobodno je možemo razmaziti. Zdrava koža u kojoj se osjećamo ugodno izuzetno pozitivno utječe na naše raspoloženje i naše samopouzdanje. Na primjer, SAN BODY CARE Maslac za tijelo AVOKADO SEZAM će nakon redovne upotrebe će kombinacijom ulja avokada i sezama u shea maslacu nahraniti našu kožu i učiniti ju nježnom i mekanom. Osim redovne njege koristan je i u tretmanima za prevenciju strija.

Za meku kožu i njenu zaštitu od vanjskih utjecaja preporučamo SAN BODY CARE Maslac za tijelo MANGO KOKOS. S posebnom ga pažnjom trljamo u istaknute i ekstra suhe dijelove, poput koljena, laktova, gležnjeva i stopala. Napravimo to prije spavanja i odlaska u krevet.

Znate li da SAN BABY CARE Dječja krema za njegu i zaštitu kože pelenske regije služi kao savršena krema za njegu i zaštitu svake kože, kod starih i mladih? Kao univerzalnu zaštitnu kremu možemo je koristiti u svim situacijama i uvjetima. Također, koristimo je za ispucanu kožu na petama, stopalima, laktovima i koljenima. U našoj kući, to je prva krema za koju posežemo kod svih problema s kožom.

Redovitu njegu kože uvijek možemo obaviti nakon tuširanja, dok su pore otvorene i koža još vlažna. Trebamo ju izmasirati, nije dovoljno samo namazati. Osjećat ćemo se dobro od masaže (još bolje ako imamo nekoga da nas izmasira!), poboljšat ćemo cirkulaciju, a  svi hranjivi sastojci će na taj način ući dublje u kožu. Obilno korištenje maslaca i ulja ćemo izbjegavati na mjestima na kojima je koža masna  i na kojima su se pojavile akne.

I.P.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica