psorijaza

Psorijaza se najbolje liječi na prirodan način


Psorijaza – krema, balzam i ulja koja pomažu

Psorijaza je neugodna bolest kojoj ne znamo točan uzrok što otežava njeno liječenje. Stoga nam je prvi cilj ublažiti njene simptome kako ne bi narušili kvalitetu života.

Među najčešćim uzročnicima psorijaze se spominju infekcije, stres, toksini ili nuspojave nekih lijekova. Jedan od uzročnika je sigurno genetski, jer su istraživana pokazala da ukoliko oba roditelja imaju psorijazu, vjerojatnost da će se psorijaza pojaviti kod djece je 50%. Simptomi psorijaze su specifični, prepoznat ćemo ih po mrljama na koži, vrlo jasnog ruba, ružičaste do sive boje koje se pri tome i ljušte. Oni se mogu javiti u bilo kojoj dobi, ali pokazalo se da su učestalije u ranoj zrelosti ili u starosti. Dolazi do poremećaja u obnovi stanica kože pa onda dolazi i do mrlja.

Psorijaza se najbolje liječi na prirodan način

Liječenje psorijaze se obavlja lokalno, umirivanjem simptoma. Uobičajeni je postupak nanošenje emolijensa ili hidratantnih krema. Upravo zbog toga ćemo preporučiti nekoliko proizvoda SAN prirodne kozmetike kada se pojavi psorijaza. Najbolja krema protiv psorijaze prema dosadašnjem iskustvu je SAN BABY & MAMA CARE Dječja krema za njegu i zaštitu kože. Njena trostruka funkcija zaštite, hidratacije i obnove kože je razlog zbog kojeg je ona prva krema za kojom ćemo posegnuti pri bilo kojem problemu s kožom djece i odraslih. Obavit će prijeko potrebnu hidrataciju kože sklonoj psorijazi, potaknut će njenu regeneraciju i time umanjiti crvenilo, te ju zaštititi od vanjskih utjecaja i time spriječiti dodatnu iritaciju.

Kreme od konoplje za psorijazu imaju blagotvoran učinak. Četiri proizvoda SAN prirodne kozmetike sadrže ulje konoplje, dermatološki su testirani, hipoalergeni i možemo ih preporučiti kada se pojavi psorijaza. Kao mast za psorijazu preporučamo naš SAN CLASSIC Umirujući balzam za osjetljivu kožu. Laganim nanošenjem ovog balzama koža će dobiti sav iscjeljujući učinak ulja konoplje čije djelovanje nadopunjuju maslinovo ulje, suncokretovo ulje i CO2 ekstrakt kamilice.

SAN prirodna kozmetika pomaže kod problema s psorijazom

Krema za psorijazu, prije svega za njegu lica, je možda najvažniji izbor, ako postoje simptomi na tom najvidljivijem mjestu na kojem se može pojaviti psorijaza. SAN FACE CARE Intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica s uljima konoplje, riže i noćurka hrani i umiruje onu najzahtjevniju kožu. Iskustva su pokazala da se nakon njenog korištenja koža prestaje prhutati i da potpuno uklanja crvenilo na licu. Uz nju, za lice koristimo i SAN FACE CARE EXCLUSIVE Obnavljajući serum za osjetljivu kožu. Njegova dodatna vrijednost je kombinacija omega 3-6-9 masnih kiselina koje će uz sve ostalo doprinijeti i mladolikom izgledu lica. Uz njih, za potpunu njegu tijela uljem konoplje imamo SAN BODY CARE Njegujuće ulje za osjetljivu kožu tijela. Pokazalo se da i ovo ulje, pogotovo kada ga koristimo nakon tuširanja, hrani kožu i umiruje osjećaj peckanja. Osim kada je u pitanju psorijaza, preporučujemo ga i za svaku kožu koja je izložena bilo kojem obliku stresa. Ukoliko smo u potrazi za prirodnom obnovom kože onda su ovi proizvodi pravi odabir. Kreme za psorijazu bez kortikosteroida su uvijek bolji izbor, jer se na kortikosteroide nakon nekog vremena koža navikne i prestane reagirati. Prirodna njega kože je sigurnija, jer potiče prirodnu regeneraciju kože i vraća direktno hranjive sastojke u našu kožu.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica