Ulje konoplje, ulje noćurka i ulje divlje ruže su osnovni sastojci oko kojih su stvorena ulja za osjetljivu kožu, za regeneraciju kože i za njegu bora u novoj liniji SAN PRIRODNE KOZMETIKE.

SAN SPA Njegujuće ulje za osjetljivu kožu je formula za prirodnu obnovu, njegu, hidrataciju i masažu suhe i osjetljive kože sklone perutanju i strijama. Hladno tiještena ulja konoplje, masline i badema, protuupalne sastavnice kamilice, te antioksidansi iz mrkve štite kožu od svakodnevnog stresa. Naša prirodno suha koža ili koža oštećena i isušena izlaganju vanjskim utjecajima dobit će primjerenu i pravilnu njegu u ovom ulju. Koristimo ga u svakoj prilici, kada osjetimo zatezanje na koži, to je dovoljan znak da je koža suha i da treba našu pažnju. Za redovnu i preventivnu njegu koristimo ga svakodnevno nakon tuširanja. Ulje je pogodno za osjetljivu i oštećenu kožu.

SAN SPA Intenzivno ulje za obnovu izrazito suhe kože je bogata formulacija privlačnog mirisa koja pruža intenzivnu njegu te pridonosi obnovi, hidrataciji i putenosti kože. Idealno je za masažu i njegu kože nakon izlaganja sunčevim UV zrakama. Karotenoidi iz pulpe pasjeg trna i nevena pomažu koži kod stresa, a ulje noćurka i lavanda dodatno pomažu kod strija. Bez obzira na doba godine, našoj suhoj koži možemo i trebamo pružiti pravilnu njegu. Kada se zbog klimatskih uvjeta ona dodatno isuši, onda to moramo učiniti. Ulje noćurka, pasjeg trna i ekstrakt nevena svojim brzim djelovanjem će učiniti da koža postane normalnog stanja.

SAN SPA Senzualno ulje za kožu sklonu strijama je neodoljivog mirisa, a suhoj koži vraća mekoću i izvrsna je pomoć u prevenciji pojave strija. Vrhunska kombinacija badema, pšeničnih klica, divlje ruže, pasjeg trna, nevena te eteričnih ulja geranija i naranče njeguje i hrani kožu, dok karotenoidi pridonose obnovi i elastičnosti kože. Kod prevencije strija ovo ulje je nazamjenjivo, ali njegovu upotrebu ne treba ograničiti samo na ovog neprijatelja kože. Ono će pomoći pri zaglađivanju kože na kojoj su se pojavile bore ili čak ožiljci. Bez obzira je li riječ o našoj zreloj, oštećenoj ili suhoj koži, ova će ulje obaviti posao i vratiti mu potrebnu i ugodnu mekoću.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica