Tonik za lice

SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu s hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom


SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu s hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom je tonik za lice koji, osim korekcije pH i pripreme kože za nanošenje emulzija, kreme ili seruma, služi kao bogati ovlaživač s aktivnim tvarima koje hidratiziraju i obnavljaju kožu, te je oplemenjuju prebiotičkim tvarima važnim za balansiranje mikrobioma kože i rast korisnih probiotičkih bakterija. Idealan je za suhu, suhu i dehidriranu, te zrelu kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija, njega i sjaj.

U nježnom hidrolatu latica ruže inkorporirani su biljni glicerol, dekspantenol, sorbitol i aloe vera kao bitni ovlaživači kože koje sadrži ovaj tonik za lice. Anionski polisaharidi (biossaccharide gum, iza kojeg se zapravo krije L-fukoza, D-galakoza i galakturonska kiselina) i hijaluronska kiselina (natrij hijaluronat) osim vlaženja pridonose i regeneraciji kože, a hijaluronska kiselina je s razlogom jedna od najpoznatijih anti-age aktivnica. Riječ je o humektansu s jedinstvenim kapacitetom vezanja i zadržavanja vode u stanicama kože, koji ovisno o veličini molekule djeluje na poboljšanje hidratacije u različitim slojevima epiderme.

SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu je dostupan u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske

Prirodni tonik za zrelu i suhu kožu

Niskomolekulskoj hijaluronskoj kiselini, kakva je u SAN CLEANSE Renew toniku za zrelu i suhu kožu, pripisuje se djelovanje u dubljim slojevima epiderme, te poticanje proizvodnje hijalurona u samoj koži. Koristimo isključivo vegansku hijaluornsku kiselinu dobivenu biotehnološkim putem. Ovo je sastojak koji želimo uvrstiti u svoju dnevnu beauty rutinu, i to ne samo kada je riječ o suhoj i dehidriranoj ili zreloj koži. Inulin i fruktoza služe kao hrana prirodno prisutnim korisnim bakterijama i tako pomažu izbalansirati mikrobiom kože, što dugoročno ide u prilog svakoj koži koja želi biti zdrava i njegovana. Tonik za lice je konzerviran solima organskih kiselina, a dio konzervansa navedenih na deklaraciji dolazi iz biljnih ekstrakata uvrštenih u formulaciju, u finalnom proizvodu se nalaze u zanemarivoj količini. Miris je ugodan, nježan, miris ruže koji dolazi iz hidraolata ruže i prirodnog mirisa.

Zbog svog bogatog sastava djelovanje SAN CLEANSE Renew tonika za zrelu i suhu kožu srodnije je bogatom hidratacijskom serumu ili boosteru, iako ovaj tonik za lice nije emulzija. Sve sirovine iz njegove formulacije sukladne su europskim standardima za prirodnu kozmetiku. Ne sadrži alkohol, parabene, bojila, silikone i sintetske mirise.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica