gel za čišćenje lica

gel za čišćenje lica


SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica s avokadom i rižom i anionskim polisaharidima pomaže ukloniti višak sebuma, make-upa i nečistoće iz okoline koje su nam se nakupile u porama kože lica. Istovremeno hidratizira i obnavlja kožu lica zahvaljujući bogatom udjelu biljnog glicerola i dekspantenola, te inovativnog kompleksa anionskih polisaharida dobivenih bakterijskom fermentacijom iz ne-GMO biljnih izvora (L-fukoza, D-galaktoza i galakturonska kiselina), koji ima i važnu funkciju restrukturiranja i obnove kože.

Korištenjem SAN CLEANSE Purify uljnog gela za čišćenje lica naša koža će biti slobodna od svih vanjskih i površinskih nečistoća, obnovljena i nahranjena. Ovo je puno više od običnog gela pa ćemo u jednom potezu pripremiti kožu za novi dan ili za regeneraciju tijekom noći. Ugodan i osvježavajući miris dolazi isključivo iz prirodnih izvora, stoga je cijelo iskustvo čišćenja, masaže i njege lica sa SAN CLEANSE Purify Gelom za čišćenje lica izuzetno ugodno i nježno.

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica je dostupan u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske

Gel za čišćenje lica koji hrani i obnavlja kožu

Ovo je jedinstvena, inovativna i dermatološki testirana uljna formulacija bazirana na blagim šećernim esterima, bez tenzida, pjenice i agresivnih tvari koje bi isušivale kožu. Gel za čišćenje lica je formuliran tako da zadovolji sve tipove kože kao samostalni čistač ili prva faza u čišćenju lica ukoliko prakticirate dvostruko čišćenje lica, a posebno će ga voljeti suha i normalna koža. Formulacija je obogaćena uljima riže i avokada, koji će nahraniti kožu finim profilom masnih kiselina. Steroli iz ulja avokada djeluju pogodno na regulaciju lučenja sebuma te ostavljaju kožu svilenkastom i mekanom. Vitamin E štiti od oksidacije te pruža dodatnu zaštitu koži.

Ne smijemo dozvoliti svojoj koži da pati od začepljenih pora i naslaga mrtvih stanica kože, sebuma i vanjskih nečistoća. Sa SAN CLEANSE Purify uljnim gelom za čišćenje lica dozvolit ćemo svojoj koži da diše i da se što brže regenerira.

 

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica