Novi broj besplatnog dvomjesečnika za trudnice, mame i bebe Mamino sunce, između ostalog, predstavlja i San dječju kremu za njegu i zaštitu kože

U 65. broju, kojeg možete potražiti u čekaonicama ginekologija i pedijatrija, rodilištima, nekim privatnim klinikama i trgovinama te tematskim sajmovima ili online na ovom LINKU, možete pročitati na koji način SAN dječja krema za njegu i zaštitu kože štiti, hrani i pomaže nježnoj bebinoj koži da se brže regenerira.

Kakao maslac i maslinovo ulje vlaže kožu i hrane je E vitaminom, a sadrže i veliku količinu antioksidansa, koji sprečavaju propadanje kože i druge nepoželjne procese. Shea maslac je zbog obilja A i E vitamina te proteina i minerala prvi odabir za osjetljivu kožu, a regeneraciji kože posebno doprinosi kantarionovo ulje (macerat gospine trave), koji je tradicionalno poznat zbog svojih blagotvornih učinaka kod posebnih stanja kože.

Potraga za odgovarajućom njegom za najosjetljiviju i najpotrebitiju kožu može prestati s korištenjem ove kreme. Više desetljeća rada i iskustva uključeni su u ovu jedinstvenu formulaciju s kojom je na najbolji način pokazan spoj znanja iz znanosti i prirode. Za njegu dječje kože ili kože odraslih u različitim stanjima i s različitim potrebama, SAN dječja krema se pokazala pravim izborom. Zaista ćete osjetiti kako vam je koža zaštićena, nahranjena, kako se olakšavaju tegobe i kako se u nju vraća život.

(I.P.)

 

 

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica