SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten i SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja za mekanu, svježu i preplanulu kožu

  • Obnavljaju kožu nakon izlaganja suncu

    SAN komplet za njegu kože prije i poslije sunčanja

  • Umiruju kožu pretjerano izloženu suncu
  • Vraćaju hidrataciju i svježinu koži
  • Dermatološki testirani
  • Prirodna njega za preplanuli ten
  • Pomažu regeneraciji kože na prirodan način

SAN SUN CARE linija je kozmetika za vrhunsku i posve prirodnu njegu tijela prije i nakon izlaganja suncu. SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten je mirisni bogati koktel karotenoida otopljenih u hranjivim uljima niskog zaštitnog faktora od sunca (SPF). Četiri su izvrsna izvora karotenoida u ovom ulju, od kojih je na prvom mjestu CO2 ulje pulpe pasjeg trna, zatim je tu macerat oraha pa CO2 ekstrakt mrkve te beta karoten.

Karotenoidi su nam poznati kao spojevi koji voću i povrću daju narančastu boju, a u redovnoj prehrani su nam važni zbog svog zaštitnog učinka od oksidativnog stresa stanica. U kozmetici karotenoidi imaju sličnu, zaštitnu funkciju, stoga se redovno upotrebljavaju u kvalitetnijoj anti-age kozmetici te u proizvodima za kožu kojoj je potrebna intenzivna obnova i njega, poput kože koja je izlagana suncu, ali i za postizanje preplanulog tena. Posebnost karotenoida, osim zaštite, je i učinak ubrzanog tamnjenja kože.  

SAN Umirujući losion poslije sunčanja

SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja formuliran je tako da zadovolji potrebe kože za obnovom nakon izlaganja suncu, umirenju kože u slučaju pretjeranog izlaganja suncu, kao i za povratak hidratacije i svježine koži.

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu, bez obzira koliko jak zaštitni faktor i filtere koristili, dio sunčevih zračenja uvijek prolazi kroz slojeve kože. Ako uzmemo u obzir slučajno ili namjerno izlaganje suncu u nepoželjno vrijeme, nedostatno nanošenje zaštitnog sredstva, ispiranje u vodi itd., uvijek je pametna intervencija upotrijebiti dobro sredstvo za obnovu i hidrataciju kože nakon sunca i mora.

Prirodni proizvodi. Ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Dermatološki testirani. Nisu testirani na životinjama.

Proizvedeni u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm.

SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten

NAMJENA: SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten je prirodna njega za postizanje preplanulog tena te za prehranu i obnovu kože. SAN Umirujući losion poslije sunčanja pomaže pri hidrataciji, obnovi i umirenju kože nakon izlaganja suncu.

DJELOVANJE: Vidi SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten, SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja.

PAKIRANJE: Vidi SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten, SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja.

ROK TRAJANJA: Vidi SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten, SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja.

INCI / Sastojci

Vidi SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten, SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja.

Način primjene

SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten raspršiti na željena područja kože za vrijeme ili nakon izlaganja suncu te za svakodnevnu njegu kože. SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja razmazati po suhoj koži nakon izlaganja suncu.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica