SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice je hranjiva i hidratantna formulacija bogata antioksidansima, koja pomaže usporiti promjene na koži uzrokovane okolišnim faktorima i starenjem.

Izlaganje različitim vremenskim uvjetima mijenja kožu i ostavlja dugotrajne posljedice u obliku suhoće i dehidracije, preuranjene pojave bora ili hiperpigmentacija. Dio tih nuspojava možemo spriječiti redovnim nanošenjem zaštitnog faktora, no ako uzmemo u obzir i navike poput pušenja, neizbalansirane prehrane ili nedovoljnog unosa antiokisdansa hranom, pretjerane ili nedovoljne tjelesne aktivnosti, nedovoljno sna te stresne situacije, kojima smo često izloženi, sve to ostavlja trag i na našoj koži.

Ne možemo posve izbjeći stres i ne možemo se baš svaki dan idealno hraniti, uostalom „starenje“ tijela je prirodan proces, no možemo cijelu priču malo odgoditi i obratiti više pažnje na svoje svakodnevne odabire. U kontekstu kozmetike primarno preporučujemo odabir formulacija koje su razvijene prema prirodnim standardima i sadrže isključivo pomno odabrane i visoko funkcionalne sastojke za dugotrajan učinak (ne nužno i one koji su dodani samo u svrhu poboljšanja senzorike ili „osjećaja“ na koži).

San Renew Age Protect krema za lice sadrži bogati komples antioksidansa: ekstrakt biljke japanski dvornik, bakuchiol i niacinamid, koji svojim sinergijskim djelovanjem pomažu usporiti promjene uzrokovane okolišnim faktorima, stresom i životnim navikama.

SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice je dostupna u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i može se naručiti u ljekarnama širom Hrvatske.

Bogati aktivni sastojci u službi lijepe i zdrave kože

Polidatin iz ekstrakta korijena japanskog dvornikaPolygonum cuspidatum djeluje poput resveratrola, antioksidativno i protuupalno te utječe na smanjenu produkciju pigmenta melanina u koži, tzv. učinak „izbjeljivanja“ kože.

Bakuchiol se zbog svog povoljnog djelovanja na zrelu i masnu kožu ističe kao funkcionalni analog i biljna alternativa retinolu, samo bez često prijavljenih nuspojava retinola. To znači da je ovaj aktivni sastojak idealan za sve koji na nježan način žele poboljšati strukturu kože, popraviti i osvježiti izgled lica, utjecati na smanjenje bora i tamnih mrlja, kao i na brži oporavak kože nakon ožiljaka. Dobra vijest je da je bakuchiol posve siguran za vrijeme trudnoće, stoga ga mogu koristiti i žene koje zbog drugog stanja moraju napraviti dužu pauzu od retinola.

Osim što je jak antiokidans, niacinamid ili vitamin B3, vlaži kožu te u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, biljnim kolagenom i polisaharidima u San Renew Age protect kremi za lice odlično čuva vlagu i pridonosi kvalitetnoj hidrataciji lica.

San Renew Age Protect krema idealna je stoga za svakoga tko želi poboljšati strukturu lica i spriječiti preuranjene promjene na koži. Obogaćena je karotenoidima i esencijalnim masnim kiselinama iz luksuznih ulja pasjeg trna, crnog ribiza i makadamije, čime zaokručuje svoj hranjivi učinak te posebno pogoduje normalnoj i suhoj koži.

Komentari su onemogućeni

    KontaktMoj računKošarica