Pronađite San prirodnu kozmetku na preko 200 prodajnih mjesta u Republici Hrvatskoj!

Tijekom ljeta niz je ljekarni u Republici Hrvatskoj uvrstio SAN prirodnu kozmetiku u svoj asortiman, među njima Ljekarne Prima Pharme u Zagrebu, Primorju i Dalmaciji, te Ljekarne Jadran u Primorju

U Zagrebu sada SAN prirodnu kozmetiku možete naći u Ljekarnama Prima Pharme u Novom Zagrebu, u Ciboni, KBC Rebro i Dubravi, u Kemigovom dućanu u Bauerovoj, tu u ljekarni kraj škole u Utrinama. Također, možete nas pronaći u Ljekarnama Barišić u Ivanić Gradu i u Kutini.

O našim doživljajima u Dalmaciji smo već pisali, a kao posljedica kontakata koje smo tom prilikom stekli i obnovili, Ljekarne Prima Pharme drže SAN prirodnu kozmetiku u Splitu i širom Dalmacije, u Splitu, Kaštelima, Zadru, Podstrani i Šestanovcu, na primjer. Navratite do njih, obožavamo raditi s njima, izuzetno su profesionalna ekipa.

U Primorju su se, osim Ljekarni Prima Pharme u rijeci i okolici, u distribuciju SAN prirodne kozmetike uključile i Ljekarne Jadran, u vlasništvu Primorsko-goranske županije. Za sada nas možete pronaći u ljekarni na Korzu u Rijeci i u Krešimirovoj.

Popis prodajnih mjesta SAN prirodne kozmetike pogledajte na ovom LINKU. To je sada preko 200 prodajnih mjesta na kojima možete pronaći SAN prirodnu kozmetiku u svim županijama u Republici Hrvatskoj.

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica