Brža, sigurnija i fleksibilnija dostava GLS-om dostupna je za sve narudžbe u SAN web shopu. Cijena je fiksna za sve vrste plaćanja, a iznos kupnje za besplatnu dostavu je 225 kn.

GLS dostava vam omogućuje odabir vremena i mjesta dostave, obavijest SMS-om ili email-om o vremenu dostave te kontakt dostavljača. Na ovaj način vaša SAN prirodna kozmetika sigurno i na vrijeme dolazi u vaše ruke!

Cijena dostave je fiksnih 30 kn za sve vrste plaćanja (uključujući i pouzećem) i veličine pošiljaka, bez dodatnih troškova za vas. Za svaku narudžbu u iznosu većem od 225 kn je dostava potpuno besplatna.

Prilikom narudžbe svakako obratite pažnju na dodatne pogodnosti. Registracijom na SAN web shopu dobivate mogućnost sakupljanja bodova pri svakoj kupnji koje kasnije koristite za popuste pri vašim narudžbama. Osim toga, prilikom registracije dobivate i kupon za popust od 10% za jednu od sljedećih kupnji, te 100 bodova na vašem računu.

Svaka potrošena kuna u SAN web shopu donosi jedan bod na vašem računu, a 100 bodova vrijedi 5 kn. Bodove možete koristiti kada, koliko i kako želite, samo ih nemojte zaboraviti upisati prilikom narudžbe.

Nakon kupnje dodatne bodove možete zaraditi recenzijom proizvoda koje ste kupili kao registrirani kupac. Za svaki recenzirani proizvod opet dobivate = 100 kn!

 (I.P.)

Nema komentara

Odgovori

    KontaktMoj računKošarica