SAN prirodna kozmetika u Zagrebu na Sajmovima zdravog življenja

Sajmovi zdravog življenja se ove godine održavaju na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 22. listopada u paviljonu 5 s brojnim izlagačima među kojima je i SAN prirodna kozmetika.

Sajam je podijeljen kao i proteklih godina na tri dijela. Kronoplja i Organica se bavi prezentacijom organskog i biodinamičkog uzgoja i proizvodnje hrane, proizvodnje prirodne i eko kozmetike, te proizvoda od industrijske konoplje. APItera je sajam uzgajivača pčela, proizvođača meda i proizvoda od meda i proizvođača opreme za uzgoj pčela i proizvodnju meda. Mystic je sajam koji se bavi takozvanim rubnim područjima znanosti, alternativom i nekonvencionalnim znanjima i metodama, primjerice, liječenja, tumačenja povijesti, prirode, svemira i ljudskog bića.

SAN prirodnu kozmetiku možete potražiti na štandu broj a48. Dođite, upoznajte se s nama, informirajte se i isprobajte sve što imamo u ponudi. Naš novi proizvod koji ćete uskoro moći naći u ljekarnama i na san10.hr je SAN ulje za bebe s ekstraktima nevena i kamilice. Ne sadrži alergene i pogodno je za osjetljivu kožu svih dobi, Koristimo ga za umirivanje kože i kao masažno ulje.

Sajam svakako treba posjetiti zbog brojnih predavanja i radionica koje se odvijaju sva tri dana od jutra do večeri na čak šest lokacija. Imat ćemo prilike pogledati izradu različitih prirodnih pripravaka, od hrane do kozmetike, kupati se u zvukovima gonga, meditirati, jogirati, pjevati, slušati predavanja o piramidama i vidjeti pravog indijskog swamija. Cijena ulaza je 20 kn, a više informacija i raspored predavanja možete pogledati ovdje http://www.zv.hr/sajmovi-7/sajmovi-zdravog-zivljenja-2523/konferencije-seminari-prezentacije/2799.

(I.P.)

ŠIRI LJUBAV, PODIJELI OVO S DRUGIMA
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *