Maslaci se, naravno, tope na ljetnim temperaturama i šire neodoljiv miris. Pratite ga kroz Kranjčevićevu do našeg štanda

SAN prirodna kozmetika na Špancirfestu 2017.

Nama najdraži festival u Hrvatskoj se tradicionalno održava krajem kolovoza. Od vikenda do vikenda, od 18. do 27 kolovoza u Varaždinu je Špancirfest. I mi smo tamo.

Ne mislimo da je ljeto pri kraju, imamo mi svoje ljetne planove i za rujan, ali Špancirfest je uvriježeno smatrati onom proslavom kraja ljeta, feštom na koju se ide kada se vratimo s godišnjeg, kupanja i plaže. Puno više je od običnog glazbenog festivala, on je pravi ulični festival, znamo to mi koji svih deset dana provedemo na varaždinskim ulicama. Ulični izvođači se nalaze doslovno na svakom uglu, ulici i trgu varaždinskog središta. Okupacija je to kojoj se Varaždinci rado predaju jednog petka ujutro pa uživaju u njenoj živosti deset dana dok ne kažu „fajrunt“ i „vidimo se dogodine“ sljedeće nedjelje navečer.

Mi tradicionalno imamo svoj štand u Kranjčevićevoj ulici, preko puta restorana Verglec pa kada ste u blizini navratite da vas pozdravimo. Glazbeni i ulični program, gastro i u gostiteljska ponuda su velike atrakcije festivala, a prilika da u svemu tome probate svoje omiljene proizvode za njegu kože je onaj ukras na torti.

Kad smo već kod torti, prošle godine smo jeli sirove torte u Kraljevskoj zoni, što nas je potpuno oduševilo. Inače je to mjesto koje moramo ponovo provjeriti. Koncerti će se ove godine održavati na Korzu i Stančićevom trgu, nema pozornice u Starom gradu. S te strane je program siromašniji (nije tajna da su organizatori prošle godine izgubili veliki novac pa je u jednom trenutku ovogodišnji festival bio pod upitnikom), jer nema velikih glazbenih imena, ali ulični program ne zaostaje za niti jednim od prošlih godina. A ulični program je ono što Špancirfest čini jedinstvenim. Stoga, za nas s ulice (Kranjčevićeva,, podsjećamo još jednom), deset dana opuštene zabave je garantirano. Dođite!

(I.P.)

ŠIRI LJUBAV, PODIJELI OVO S DRUGIMA
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *