Kreme za lice

Kreme za lice su osnova svake njege lica. Prirodne kreme za lice ostavljaju vašu kožu čistom i mekanom, bez neželjenih posljedica za vaše zdravlje i okoliš.

Pri odabiru naše kreme za lice moramo biti prilično sigurni u to koji je naš tip kože.

Kreme za normalnu ili suhu kožu

Većina nas ima normalan tip kože i tu možemo biti prilično opušteni pri izboru, uglavnom će nam svaka krema odgovarati. U tom slučaju biramo kombinaciju krema za dan i noć ovismo je li nam koža mlada ili zrela. Normalna koža nema nekih vidljivih nedostataka, nije niti premasna, niti presuha. Istu kombinaciju možemo koristiti za suhu kožu. Suha koža lica nema dovoljnu količinu vlage i nutrijenata zbog čega onda patimo.

KREME ZA MLADU NORMALNU ILI SUHU KOŽU:

  • DAN: SAN BASIC Dnevna hidratantna krema za lice
  • NOĆ: SAN BASIC Vitaminska krema za lice

KREME ZA ZRELU NORMALNU ILI SUHU KOŽU:

  • DAN: SAN BASIC Anti-age krema za lice
  • NOĆ: SAN BASIC Noćna krema za lice

Kreme za masnu ili mješovitu kožu

Masna koža je tip kože za koji je možda i najteže pronaći pravi način redovne njege. Dovoljno je masna pa nam je glavna zadaća redovna hidratacija. Previše su joj aktivne žlijezde lojnice i masti se vrlo brzo i nakon čišćenja. Istu kombinaciju možemo koristiti i za mješovitu kožu koja je masna samo u t-zoni, a, u pravilu, suha na ostatku lica. To se može i mijenjati ovisno o godišnjim dobima.

  • DAN: SAN BASIC Dnevna hidratantna krema za lice
  • NOĆ: SAN BASIC Vitaminska krema za lice

Krema za osjetljivu kožu

Osjetljiva koža treba našu konstantnu pažnju. Nije da ju trebamo stalno mazati, nego trebamo paziti na vanjske faktore koji najviše utječu na nju, poput ostalih kozmetičkih proizvoda (šminka), topline i sunčeve svjetlosti. Krema za osjetljivu kožu mora biti obavezno dermatološki testirana i hipoalergena, prirodne kreme za lice će to napraviti bez rizika. Nahranit će i umiriti lice u teškim situacijama.

  • SAN BASIC Intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica

Prikazuje se svih 5 rezultata

Košarica
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00kn
Total
0.00kn
Continue Shopping
0