Njega bebine kože

Prirodna njega bebine kože

Njega bebine kože svaki dan, omogućuje bebi miran san

Njega bebine kože je zahtjevan zadatak koji najbolje i najsigurnije obavlja prirodna dječja krema poput SAN BABY CARE Dječje kreme za njegu i zaštitu kože. Prirodna njega bebine kože će nam omogućiti da koža bude zaštićena bez štetnih posljedica na zdravlje naše bebe. 

SAN BABY CARE Dječja krema za njegu i zaštitu pelenske regije s maslinovim uljem, kantarionovim uljem, eteričnim uljima lavande i čajevca ima primarnu zadaću, kako joj i ime govori, njegu i zaštitu pelenske regije. No, beba se ukaki barem 5 puta, a upiški 20 puta dnevno. Stoga možemo pretpostaviti da niti jedna druga koža ne treba toliku njegu poput one pelenske regije. Dječja krema mora tu zadaću obaviti kako treba i bez propusta. SAN BABY CARE Dječja krema za njegu i zaštitu pelenske regije uz redovno korištenje prilikom svakog mijenjanja pelene će to obaviti. Njena trostruka funkcija zaštite, regenaracije i prehrane kože će se pobrinuti da uz redovno korištenje njega bebine kože prođe brzo i lako. Čak i u onim slučajevima kada koža počne patiti od crvenila, osipa i atopijskog dermatitisa.

Njega dječje kože na potpun i prirodan način

Pelenska regija nije jedini dio na koji trebamo obratiti pažnju kada je u pitanju njega dječje kože-. Za ostatak bebine kože  će se također pobrinuti SAN BABY CARE Dječja krema za njegu i zaštitu pelenske regije. Za redovnu svakodnevnu njegu kože nakon kupanja imamo SAN BABY CARE Ulje za bebe  s ekstraktima nevena i kamilice. I ulje je, poput kreme, dermatološki testirano, pogodno za svakodnevno korištenje. Blago je i umiruje kožu, a najvažnije, nahranit će i ojačati bebinu kožu koja nije još do kraja izgrađena. Priliko kupanja možemo i umiješati ulje u vodu te nahraniti zahtjevnu bebinu kožu i na takav način.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Košarica
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00kn
Total
0.00kn
Continue Shopping
0